söndag 24 januari 2016

Kort med Brenda Script

Kort med Brenda Script från denna månadens Jampacked bundle från the hungry jpeg. Ett riktigt toppenpaket, som är till bredden fyllt med riktigt härliga teckensnitt och så några bildpaket också, om man gillar det. Det kostar 29  US Dollar, men det innehåller också mycket godis för både pysslaren och den som avänder dem i arbetet. Man får nämligen med även rättigheten till tryck och kommersiellt bruk.

Teckensnitten funkar finfint i silhoutte studio, och jag har testat dem både till kort och HTV (heat transfer vinyl). Riktigt fina, tycker jag. Kan också rekommendera att du går in i teckensnittshanteraren och kikar på den sk. Private use avdelningen. Där finns alla vackra, snirkliga, skojiga varianter som verkligen ger det där lilla extra! De finns där hela tiden,  man ser dem bara inte :-)

Material:
Kortstomme: Anitas 13,5 cm vit kortstomme.
Papper: American crafts, PlayCut och studio light.
Motiv: WeeStamps Maya (I♥♥♥). Färglade med inktense pennor. Tog lite gelroller sakura gellyroll clear star på vingarna och blomman, men det syns inte på bilden.
Blommor från Scrapberry och några utan särskilt märke från ebay.
Hjärtana är stansade med två stansar från Cheery Lynn.
Texten är utskuren i playcutkartong,och är gjorda med teckensnittet Brenda Script, som jag skrev om här ovan. (erbjudandet med alla teckensnitten och bildpaketen här ovan är giltigt några dagar till, DET GÄLLER ENBART UNDER JANUARI, så passa på :-) teckensnitten går också att köpa var försig,men då kostar de mer)

Note: this post might contain affiliate links 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar